Presa oficială libiană susţine că atacurile aeriene au vizat "obiective civile"

"Obiective civile" au fost vizate sâmbătă de aviaţia "inamicilor cruciaţi" la Tripoli şi s-au înregistrat răniţi, a anunţat presa oficială libiană.

18 afișări
Imaginea articolului Presa oficială libiană susţine că atacurile aeriene au vizat "obiective civile"

Presa oficială libiană susţine că atacurile aeriene au vizat "obiective civile" (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Televiziunea publică libaneză a anunţat, de asemenea, că au fost bombardate rezervoarele de carburant care alimentează Misrata.

Pe de altă parte, martori oculari au declarat pentru AFP că explozii puternice au fost auzite la est de Tripoli, unde bule de foc au fost văzute la orizont. Ei nu au putut preciza însă originea acestora.

"Am auzit explozii puternice şi am văzut bule de foc pe cer. Nu ştim unde sunt exact locurile exploziilor", a declarat un locuitor de la preriferia estică a capitalei libiene.

Un alt martor ocular a adăugat că exploziile au vizat un batalion al armatei situat la 20 de kilometri de centrul Tripoli.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici