Preşedintele ales al SUA Joe Biden a suferit o fractură la picior jucându-se cu câinele său. Medic: "Va avea nevoie de o orteză timp de câteva săptămâni"

  • Preşedintele ales al Statelor Unite Joe Biden a suferit o fractură la picior şi va avea nevoie de o orteza timp de câteva săptămâni, a anunţat medicul său într-un comunicat.
  • Biden a suferit accidentul jucându-se cu câinele său, Major, relatează CNN.
3098 afișări
Imaginea articolului Preşedintele ales al SUA Joe Biden a suferit o fractură la picior jucându-se cu câinele său. Medic: "Va avea nevoie de o orteză timp de câteva săptămâni"

Surs[ foto: NBS News/ Youtube

„Radiografia iniţială nu a arătat nicio fractură evidentă, dar examenul clinic a impus imagini mai detaliate”, a declarat doctorul Kevin O'Connor. "Scanarea computerizată ulterioară a confirmat mici fracturi, cât un fir de păr. Va avea nevoie de o orteză timp de câteva săptămâni."

Biroul lui Biden a anunţat mai devreme că preşedintele ales va fi examinat de un ortoped „din precauţii suplimentare”, după ce şi-a răsucit glezna jucându-se cu câinele.

Preşedintele Donald Trump a scris pe Twitter: „Fii bine în curând!”

Biden, care a sărbătorit 78 de ani pe 20 noiembrie, este cel mai în vârstă preşedinte din istoria SUA.

În timpul campaniei, stafful său a publicat un rezumat al istoricului medical care a arătat că fostul vicepreşedinte este sănătos şi apt pentru preşedinţie.

Comunicatul a inclus rezultatele unui examen fizic efectuat de O'Connor, medicul lui Biden din 2009 şi directorul de medicină executivă de la George Washington Medical Faculty Associates. O'Connor a scris că Biden este „un bărbat sănătos, viguros, în vârstă de 77 de ani, care este apt să îndeplinească cu succes atribuţiile Preşedinţiei”.

Familia Biden are doi câini, Major şi Champ, ambii ciobăneşti germani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici