Preşedintele Francois Hollande, la ceremonia de comemorare a victimelor atentatelor: Franţa are nevoie de şi mai multe resurse pentru a combate terorismul

Lupta împotriva terorismului este un efort constant şi Franţa trebui să aloce şi mai multe resurse pentru combaterea acestui fenomen, a declarat preşedintele Francois Hollande, cu ocazia ceremonii de comemorare a victimelor atentatelor din Franţa, potrivit Reuters online.

327 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Francois Hollande, la ceremonia de comemorare a victimelor atentatelor: Franţa are nevoie de şi mai multe resurse pentru a combate terorismul

Preşedintele Francois Hollande: Franţa are nevoie de şi mai multe resurse pentru a combate terorismul (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ AFP)

Preşedintele Hollande a declarat că măsurile antiteroriste sunt mai importante decât politicile economice care au drept rol scăderea cheltuielilor pentru a îndeplini ţintele de deficit.

"Trebuie să ne asigurăm că acţiunile sunt susţinute şi mă refer la toate măsurile luate pentru prevederea atacurilor, prevenirea şi oprirea lor. Este o luptă constantă şi vom avea nevoie de şi mai multe resurse decât cele deja alocate," a afirmat liderul francez.

În Franţa, de la începutul anului 2015 şi până astăzi, în urma atacurilor teroriste şi-au pierdut viaţa peste 230 de persoane.

În Franţa este încă în vigoare starea de urgenţă instituită după atentatele de la Paris, din noiembrie 2015. Autorităţile au angajat mai mulţi poliţişti, iar mii de militari şi ofiţeri de poliţie au fost desfăşuraţi pentru a proteja locaţiile considerate ca fiind sensibile.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici