Preşedintele Iranului îndeamnă statele musulmane să întrerupă relaţiile cu Israelul

Hassan Rouhani, preşedintele Iranului, a cerut, vineri, tuturor statelor musulmane să întrerupă relaţiile cu Israelul şi să revizuiască relaţiile economice cu Statele Unite, ca urmare a mutării ambasadei SUA la Ierusalim, informează site-ul agenţiei de presă Reuters.

1865 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Iranului îndeamnă statele musulmane să întrerupă relaţiile cu Israelul

Preşedintele Iranului îndeamnă statele musulmane să întrerupă relaţiile cu Israelul

”Cer statelor musulmane să întrerupă relaţiile cu Israelul şi să revizuiască relaţiile comerciale şi economice cu Statele Unite”, a declarat preşedintele iranian.

Oficialii iranieni lansează frecvent apeluri către lumea musulmană pentru a-şi uni eforturile cu scopul de a combate influenţa globală a Statelor Unite. Anterior, liderul suprem al Iranului, Ayatollahul Ali Khamenei, a cerut statelor musulmane să îşi unească eforturile în privinţa dezvoltării tehnologice pentru a pune capăt ”hegemoniei” Statelor Unite.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici