Preşedintele palestinian afirmă că SUA au oferit Ierusalimul de parcă ar fi fost un oraş american

Preşedintele palestinian Mahmoud Abbas a declarat că decizia Administraţiei Donald Trump de a recunoaşte Ierusalimul drept capitală a Israelului este "cea mai mare crimă", adăugând că oraşul disputat "este şi mereu va fi capitala Palestinei", informează site-ul agenţiei de ştiri Reuters.

493 afișări
Imaginea articolului Preşedintele palestinian afirmă că SUA au oferit Ierusalimul de parcă ar fi fost un oraş american

Preşedintele palestinian afirmă că SUA au oferit Ierusalimul de parcă ar fi fost un oraş american

"Ierusalimul este şi mereu va fi capitala Palestinei" a declarat Abbas la o reuniune de urgenţă a liderilor musulmani, care a avut loc în Turcia. Liderul palestinian a mai afirmat că Statele Unite au oferit Ierusalimul de parcă ar fi fost un oraş american.

"Au fost depăşite toate liniile roşii", a adăugat Abbas.

Liderul palestinian a completat că este inacceptabil ca Statele Unite să aibă un rol în cadrul procesului de pace din Orientul Mijlociu întrucât Washingtonul este favorabil Israelului.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici