Preşedintele Rodrigo Duterte interzice deschiderea de noi cazinouri în Filipine

Liderul filipinez Rodrigo Duterte a anunţat miercuri că nu va mai permite deschiderea de noi cazinouri în timpul mandatului său, la o zi după ce a renunţat brusc la proiectul unui cazinou integrat al companiei Landing International în valoare de 1.5 miliarde de dolari în Manila, informează Reuters.

416 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Rodrigo Duterte interzice deschiderea de noi cazinouri în Filipine

Preşedintele Rodrigo Duterte interzice deschiderea de noi cazinouri în Filipine

Duterte a cerut o revizuire a contractului cu grupul Landing în aceeaşi zi în care a anulat un proiect al acestora, argumentând că guvernul a fost în dezavantaj deoarece impozitele provenite din închiriere au fost prea mici, iar contractul de închiriere prea lung.

Acesta şi-a reiterat opoziţia faţă de jocurile de noroc şi a spus că nu mai doreşte alte cazinouri.

”Urăsc jocurile de noroc. Nu le doresc.”, a spus Duterte într-un discurs public. ”Nu vor mai exista alte cazinouri în afară de cele existente. Nu admit nimic”, a adăugat acesta.

Filipine este una dintre pieţele cu cele mai mari creşteri ale investiţiilor în domeniul jocurilor de noroc din Asia, iar cazinouri integrate au dus la crearea de locuri de muncă şi la generarea veniturilor din impozite şi turism.. De asemenea, beneficiază de interdicţiile jocurilor de noroc in multe state din sud-estul Asiei.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici