Preşedintele venezuelean Nicolas Maduro propune administrarea vaccinului rusesc împotriva COVID-19 candidaţilor la alegerile legislative

  • Preşedintele venezuelean Nicolas Maduro a propus marţi administrarea unui vaccin rusesc împotriva coronavirusului celor 15.000 de candidaţi la viitoarele alegeri legislative, astfel încât să poată face campanie în condiţii de siguranţă.
  • Rusia, în august, a licenţiat un vaccin COVID-19 după mai puţin de două luni de testare pe oameni, o mişcare celebrată deja făcută de Moscova, dar pusă la îndoială de unii experţi.
814 afișări
Imaginea articolului Preşedintele venezuelean Nicolas Maduro propune administrarea vaccinului rusesc împotriva COVID-19 candidaţilor la alegerile legislative

Preşedintele venezuelean Nicolas Maduro propune administrarea vaccinului rusesc împotriva COVID-19 candidaţilor la alegerile legislative

Adversarii lui Maduro intenţionează, în linii mari, să boicoteze votul din 6 decembrie pe motiv că este trucat în favoarea Partidului Socialist aflat la guvernare, deşi o fracţiune a opoziţiei a deschis discuţii cu guvernul pentru a obţine garanţii de vot.

"Ar fi o idee bună să acordam vaccinul rus celor 14.400 de candidaţi care s-au înscris ... astfel încât să îşi poată desfăşura campania electorală mai confortabil", a spus Maduro în timpul unei adrese televizate.

El a spus că în septembrie, unele vaccinuri ruseşti vor sosi pentru studii clinice şi că în octombrie vor sosi „alte vaccinuri”, fără a detalia.

Vaccinul rusesc „Sputnik-V” COVID-19 a produs un răspuns anticorp la toţi participanţii la studiile în stadiu incipient, potrivit rezultatelor publicate vineri de jurnalul medical The Lancet, care a menţionat că studiile pe termen lung sunt încă necesare.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici