Preşedintele Venezuelei afirmă că liderii opoziţiei de la Caracas vor fi "judecaţi" pentru că au "acţionat împotriva intereselor poporului venezuelan"

Preşedintele Venezuelei, Nicolas Maduro, susţine că liderii opoziţiei de la Caracas au "acţionat împotriva intereselor poporului venezuelan şi au cauzat pagube statului", informează agenţia de ştiri Tass.

1386 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Venezuelei afirmă că liderii opoziţiei de la Caracas vor fi "judecaţi" pentru că au "acţionat împotriva intereselor poporului venezuelan"

Nicolas Maduro afirmă că liderii opoziţiei de la Caracas vor fi "judecaţi"

"Juan Guaido şi suporterii săi vor fi mai devreme sau mai târziu aduşi în faţa justiţiei şi vor fi traşi la răspundere pentru încercarea de a prelua puterea", a declarat Maduro.

Liderul de la Caracas a adăugat că evenimentele din Venezuela au fost puse la cale de Statele Unite.

"Ei [liderii opoziţiei] sunt marionete care servesc administraţia extremistă a lui Donald Trump, care vrea să colonizeze Venezuela", a mai spus Maduro.

"Aşa-numita intervenţie umanitară de care SUA vorbesc are drept scop să spună ţara noastră şi să confişte resursele naturale", a completat el.

Luna trecută, Juan Guaidó, liderul opoziţiei şi şeful Adunării Naţionale din Venezuela, s-a autoproclamat preşedinte interimar al ţării, contestându-l oficial pe Maduro în contextul crizei politice grave. Nicolas Maduro tocmai a început al doilea mandat de preşedinte al Venezuelei, dar zeci de mii de persoane continuă protestele, denunţând fraude electorale.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici