Preşedintele Venezuelei se mută în cort, iar victime ale inundaţiilor vor locui în biroul său

Preşedintele Venezuelei, Hugo Chavez, a afirmat că va guverna temporar dintr-un cort primit de la liderul libian Muammar Kadhafi, pentru ca mai multe familii rămase fără locuinţe în urma inundaţiilor să se poată refugia în biroul său, relatează BBC News Online.

38 afișări
Imaginea articolului Preşedintele Venezuelei se mută în cort, iar victime ale inundaţiilor vor locui în biroul său

Preşedintele Venezuelei se mută în cort, iar victime ale inundaţiilor vor locui în biroul său (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Chavez a declarat că va instala în grădina Palatului prezidenţial un cort pe care i l-a oferit liderul libian, Muammar Kadhafi.

Douăzeci şi cinci de familii locuiesc deja în palat, după ce şi-au pierdut casele. Inundaţiile au lăsat peste 100.000 de persoane fără locuinţe în toată ţara.

"Instalaţi cadoul lui Kadhafi", a declarat Chavez în timpul unei vizite la un refugiu pentru sinistraţi, din apropierea Palatului Miraflores din Caracas. "Îl puteţi instala în grădina de la Miraflores, pentru că mă voi muta în cort. Putem pune nişte paturi în biroul meu", a adăugat el.

Chavez este un admirator al colonelului Kadhafi, care locuieşte într-un cort de beduin în Libia, şi a adus un astfel de cort cu el, când a vizitat Venezuela anul trecut.

Liderul venezuelan a supravegheat personal operaţiunile de intervenţie în urma inundaţiilor şi a promis un amplu program de construcţie de locuinţe.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici