Presupusul autor al atentatului de la Burgas fusese văzut pe aeroportul din Sofia

Presupusul autor al atentatului din Burgas, soldat cu moartea a cinci turişti israelieni şi a şoferului bulgar al autobuzului, ar fi fost văzut anterior pe aeroportul din capitala bulgară, Sofia, potrivit unor martori.

161 afișări
Imaginea articolului Presupusul autor al atentatului de la Burgas fusese văzut pe aeroportul din Sofia

Presupusul autor al atentatului de la Burgas fusese văzut pe aeroportul din Sofia (Imagine: AFP / MediafaxFoto)

Potrivit cotidianului Klassa, un cuplu ar fi declarat că este dispus să coopereze pe deplin cu poliţia, insistând că l-au văzut pe bărbat la aeroportul din Sofia la 10 iulie, între orele 10.40 şi 11.20. Acesta le-ar fi atras atenţia întrucât semăna foarte mult cu una dintre cunoştinţele lor, relatează site-ul Novinite.com.

Bărbatul avea părul lung, îşi ţinea geanta la piept, mai avea un rucsac şi purta bermude, ca şi presupusl agresor din Burgas. Acesta părea să se plimbe fără un scop anume şi fără a se apropia de vreun oficiu.

După ce au văzut fotografia presupusului agresor, cei doi soţi au verificat zborurile şi au aflat că în intervalul respectiv decolau şi aterizau mai multe zboruri între Tel-Aviv şi Sofia.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici