Prima apariţie publică a lui Meghan Markle după anunţul care a şocat Familia Regală. Zvonurile privind locul în care se află ducesa se confirmă

Meghan Markle, ducesa de Sussex, a vizitat un centru pentru femei din Vancouver, aceasta fiind prima sa apariţie publică după ce ea şi soţul ei, prinţul Harry, au anunţat că se retrag din Familia Regală a Marii Britanii, scrie CNN.

3759 afișări
Imaginea articolului Prima apariţie publică a lui Meghan Markle după anunţul care a şocat Familia Regală. Zvonurile privind locul în care se află ducesa se confirmă

Sursa FOTO: Facebook

Ducesa de Sussex a fost fotografiată zâmbind, marţi, alături de personalul de la Centrul pentru Femei Downtown Eastside.

„Uite cu cine ne-am băut noi ceaiul astăzi”, au scris reprezentaţii centrului pe pagina oficială de Facebook. „Ducesa de Sussex, Meghan Markle, ne-a vizitat astăzi pentru a discuta despre problemele care afectează femeile din comunitatea noatră”, a mai fost scris în postare.

Meghan se află momentan în Canada, alături de fiul ei Archie, în timp ce Familia Regală încearcă să rezolve criza generată de anunţul ducilor de Sussex privind distanţarea de Casa Regală. 

Vizita care a avut loc marţi este prima confirmare că Meghan Markle se află în Vancouver, după cum a fost vehiculat în presă.

Prinţul Harry a participat la discuţiile intense cu Regina Elizabeth a II-a şi alţi membri ai familiei, luni, dar o sursă a declarat pentru CNN că ducesa de Sussex nu participat telefonic la discuţii, după cum era de aşteptat.

Printr-un comunicat transmis după „summitul” Familiei Regale, Regina a anunţat că ar fi fost de preferat dacă ducii de Sussex ar fi „rămas membri plini ai Familiei Regale”, dar decizia lor de a avea o „viaţă mult mai independentă” va fi „respectată şi înţeleasă”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici