Prima Doamnă a SUA va continua să predea şi după învestirea lui Joe Biden

  • Jill Biden va continua să predea la Northern Virginia Community College
  • Ea îşi va îndeplini în paralel atribuţiile de Primă Doamnă
  • Soţia lui Joe Biden este doctor în ştiinţele educaţiei şi profesor universitar
2444 afișări
Imaginea articolului Prima Doamnă a SUA va continua să predea şi după învestirea lui Joe Biden

Jill Biden va fi prima Primă Doamnă din istoria de 231 de ani a preşedinţiei americane care-şi va păstra job-ul full time pe perioada cât soţul ei va fi preşedintele Statelor Unite.

„Dacă ajungem la Casa Albă, voi continua să predau. E important şi vreau ca oamenii să aprecieze profesorii, să le recunoască contribuţia şi să preţuiască această profesie”, a spus Jill Biden în timpul campaniei electorale.

Jill Biden este profesor universitar, are două diplome de master şi un doctorat în educaţie. În calitate de soţie a vicepreşedintelui în administraţia Obama, Jill a continuat să predea la Northern Virginia Community College de-a lungul a celor 8 ani de mandat ai soţului ei.

Nici acum lucrurile nu se vor schimba. Jill Biden va continua să predea în timp ce-şi va îndeplini îndatoririle de Primă Doamnă.

„Predau multor imigranţi şi refugiaţi. Îmi plac poveştile lor, îmi place cine sunt ca oameni şi îmi place că eu pot să-I ajut în drumul lor către succes”, a mai spus viitoarea Primă Doamnă.

„Jill nu predă, nu asta e ea. Lui Jill îi pasă, îi pasă de alţi oameni”, a declarat ţi preşedintele ales al SUA.

Vestea bună pentru noi e că, din punctul ăsta de vedere, Iohannis va avea un punct comun de discuţie cu Joe Biden.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici