Prima imagine de la nunta secretă ţinută de premierul britanic Boris Johnson şi Carrie Symonds

  • Boris Johnson şi Carrie Symonds au lansat prima fotografie de la nunta discretă pe care au ţinut-o.
  • Premierul, în vârstă de 56 de ani, s-a căsătorit cu doamna Symonds, în vârstă de 33 de ani, într-o mică ceremonie la Catedrala Westminster sâmbătă.
  • Imaginea arată cuplul în grădina din Downing Street după nuntă.
5698 afișări
Imaginea articolului Prima imagine de la nunta secretă ţinută de premierul britanic Boris Johnson şi Carrie Symonds

Prima imagine de la nunta secretă ţinută de premierul britanic Boris Johnson şi Carrie Symonds

Un purtător de cuvânt a declarat pentru Sky News duminică: „Primul ministru şi doamna Symonds s-au căsătorit ieri după-amiază într-o mică ceremonie la Catedrala Westminster. Cuplul îşi va sărbători cu familia şi prietenii vara viitoare”.

Cuplul s-a logodit pe insula Mustique la sfârşitul anului 2019 şi are un fiu de un an, Wilfred.

Căsătoria este a treia a lui Boris Johnson.

Boris Johnson a fost căsătorit anterior la vârsta de 23 de ani cu Allegra Mostyn-Owen în 1987. Ulterior s-a căsătorit cu Marina Wheeler în 1993, dar s-au despărţit în 2018. Are două fiice, Lara Lettice, în vârstă de 26 de ani, şi Cassia Peaches, în vârstă de 22 de ani, şi doi fii Milo Arthur, în vârstă de 24 de ani, şi Theodore Apollo, în vârstă de 20 de ani.

Premierul mai are un alt copil, Stephanie Macintyre, împreună cu consultantul în artă Helen Macintyre.

The Sun a raportat că ceremonia de la catedrala catolică a fost efectuată de acelaşi preot care l-a botezat pe Wilfred anul trecut. Nunţile din Anglia sunt supuse în prezent unor restricţii stricte şi sunt permise doar până la 30 de persoane.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici