Prima victorie clară în lupta pentru alegerea candidatului democrat la prezidenţialele din 2020: Bernie Sanders a câştigat scrutinul din New Hampshire

  • Bernie Sanders a câştigat scrutinul prezidenţial preliminar din statul New Hampshire
  • Candidatul la prezidenţiale l-a depăşit la limită pe rivalul moderat Pete Buttigieg
  • Pete Buttigieg s-a clasat pe locul doi
1751 afișări
Imaginea articolului Prima victorie clară în lupta pentru alegerea candidatului democrat la prezidenţialele din 2020: Bernie Sanders a câştigat scrutinul din New Hampshire

Sursa FOTO: Profimedia

"Această victorie aici este începutul sfârşitului pentru Donald Trump", a declarat Sanders.

Pete Buttigieg, fostul primar din South Bend, Indiana, în vârstă de 38 de ani, s-a clasat pe locul doi după ce săptămâna trecută l-a învins pe Sanders în alegerile din Iowa.

"Îţi mulţumesc, o campanie în care unii au spus că nu ar fi trebuit să fim aici deloc a demonstrat că suntem aici pentru a rămâne", a spus Buttigieg în faţa susţinătorilor săi.

Joe Biden şi Elizabeth Warren au înregistrat rezultate dezamăgitoare şi au fost pe cale să termine cu zero delegaţi în acest stat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici