Primar mexican, asasinat în a doua zi de mandat. Gisela Mota a fost executată în stil mafiot - FOTO

Gisela Mota, primar al oraşului Temixco, din centrul Mexicului, a fost împuşcată mortal, în a doua zi de mandat, după ce a fost atacată de patru bărbaţi înarmaţi, informează BBC News online.

4948 afișări
Imaginea articolului Primar mexican, asasinat în a doua zi de mandat. Gisela Mota a fost executată în stil mafiot - FOTO

Primar mexican, asasinat în a doua zi de mandat. Gisela Mota a fost executată în stil mafiot - FOTO

Atacul a avut loc în oraşul natal al lui Mota, Temixco, situat la 85 de kilometri sud de capitala Ciudad de Mexico, la câteva ore după ce îşi începuse mandatul vineri, a precizat poliţia mexicană.

Femeia a fost atacată de patru bărbaţi înarmaţi. Doi dintre aceştia au fost împuşcaţi mortal de poliţişti şi ceilalţi doi au fost arestaţi.

Motivul atacului nu este stabilit încă, dar mai mulţi primari mexicani au fost ucişi anul trecut de presupuşi traficanţi de droguri.

Aparţinând unei formaţiuni politice de centru-stânga, Gisela Mota, în vârstă de 30 de ani, promisese să scadă rata infracţionalităţii din Temixco, un oraş industrial afectat de problemele cauzate de traficul de droguri şi crima organizată.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici