Primarul din Veneţia oferă cine gratuite celor care contribuie la prinderea unor surferi

Primarul din Veneţia a anunţat că oferă cine gratuite celor care contribuie la prinderea unor surferi care s-au plimbat pe un canal din Veneţia. Ulterior, cei doi au fost prinşi, iar plăcile lor au fost confiscate, potrivit BBC.

815 afișări
Imaginea articolului Primarul din Veneţia oferă cine gratuite celor care contribuie la prinderea unor surferi

Beautiful Italy/Traviti Turisticka agencija, Facebook

Doi surferi au fost filmaţi în timp ce se plimbau cu viteză pe cel mai aglomerat canal din Veneţia. Videclipurile publicate pe reţelele de socializare au stârnit mânia locuitorilor, inclusiv a primarului oraşului.

Miercuri, primarul Luigi Brugnaro a cerut ca cei doi să fie pedepsiţi. Edilul a oferit o cină gratuită tuturor celor care i-au văzut şi care pot contribui cu informaţii care să ducă la prinderea celor doi.

„Celor care îi zăresc, le ofer cina", a scris el pe Twitter.

Ulterior, tot primarul a anunţat pe Twitter că surferii au fost identificaţi.

Plăcile de surf lor au fost confiscate, iar surferii se vor confrunta cu acuzaţii penale legate de punerea în pericol a siguranţei navigaţiei de-a lungul canalului, a precizat Corriere del Veneto.

Surfingul şi alte sporturi nautice sunt interzise pe Marele Canal din Veneţia.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici