Primarul Kievului, Vitali Klitschko, anunţă divorţul de soţia sa, Natalia

  • Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a declarat, într-un interviu acordat publicaţiei „Babel”, că va divorţa de soţia sa, Natalia, după 25 de ani de căsnicie.
  • Când a fost întrebat dacă inima lui este de acum liberă, Vitaly a răspuns că este ocupată de iubirea pentru Kiev.
3495 afișări
Imaginea articolului Primarul Kievului, Vitali Klitschko, anunţă divorţul de soţia sa, Natalia

FOTO Twitter

Primarul Kievului, Vitali Klitschko, şi Natalia au fost căsătoriţi 25 de ani, iar acum edilul a anunţat că va divorţa de soţia sa.

Potrivit acestuia, nu este un secret pentru nimeni faptul că el şi soţia sa locuiesc de mulţi ani în state diferite şi nu au preocupări comune.

„Nu este un secret faptul că noi locuim de mai mulţi mulţi ani nu doar în diferite oraşe, dar şi în ţări distincte. Timp de numeroşi ani am avut căutări distincte, vieţi distincte. Şi am luat decizia de a o face oficial (despărţirea - n.r.)”, a susţinut Klitschko.

Primarul Kievului a menţionat că încheierea divorţului a fost de comun acord şi a păstrat relaţii foarte bune cu Natalia.

„Aceasta este dorinţa ambelor părţi. Încă avem relaţii bune, ne respectăm reciproc, copiii sunt deja adulţi, iar viaţa merge mai departe”, a mai spus primarul Kievului.

Când a fost întrebat, în cadrul interviului, dacă inima lui este acum liberă, Vitaly a răspuns că este ocupată de iubirea pentru Kiev.

Vitali şi Natalia Klitschko s-au căsătorit pe 26 aprilie 1997. Ei au trei copii: fiii Egor-Daniel şi Maxim şi fiica Elizabeth-Victoria.

Natalia Klitschko locuieşte de mai mulţi ani în Germania.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici