Primele imagini cu iahtul cuprins de flăcări în largul coastei Californiei | VIDEO

Paza de Coastă din Statele Unite a publicat primele imagini cu ambarcaţiunea cuprinsă de flăcări în largul coastei Californiei, luni dimineaţă. 34 de persoane au murit în urma incendiului, scrie The New York Post.

984 afișări
Imaginea articolului Primele imagini cu iahtul cuprins de flăcări în largul coastei Californiei | VIDEO

Au apărut primele imagini cu iahtul cuprins de flăcări în largul coastei Californiei. Paza de Coastă a publicat filmarea înfricoşătoare

Imaginile arată cum fumul negru înconjoară ambarcaţiunea, în timp ce un elicopter al Pazei de Coastă zboară deasupra şi mai multe bărci se îndreaptă la faţa locului, transmite The New York Post.

Autorităţile au declarat că 34 de persoane au murit în incendiu.

La bordul ambarcaţiunii Conception se aflau în total 39 de persoane, printre care şase membrii ai echipajului. Cinci dintre membrii echipajului au reuşit să se salveze sărind în apă şi au fost ulterior recuperaţi de o ambarcaţiune care naviga în zonă.

Barca pentru scufundări Conception, se afla la aproximativ 30 de kilometri în larg în momentul izbucnirii incendiului. Ambarcaţiunea se afla într-o croazieră de trei zile şi urma să se întoarcă luni în portul din Santa Barbara.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici