Video PRIMELE IMAGINI de la operaţiunile de căutare ale avionului prăbuşit în Franţa

Ministerul francez al Apărării a publicat pe contul său de Twitter fotografii cu elicopterele care participă la operaţiunile de căutare ale avionului Germanwings prăbuşit.

6913 afișări

Avionul Airbus A320 al companiei Germanwings, care circula de la Barcelona către Dusseldorf şi avea 150 de persoane la bord, s-a prăbuşit marţi în regiunea Barcelonnette, în sudul Franţei.

 

Preşedintele francez Francois Hollande a declarat că "nu ar exista victime franceze", dar fără "o certitudine totală". Regele Felipe al VI-lea al Spaniei a declarat că printre victimele accidentului aviatic produs marţi în sudul Franţei se află numeroşi cetăţeni spanioli, dar şi germani şi turci.

 

 

 

 

Secretarul de stat francez pentru Transporturi, Alain Vidalies, a declarat că "nu există nici un supravieţuitor" în urma prăbuşirii avionului companiei Germanwings.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici