Primele măsuri anunţate de Boris Johnson după atacul comis de ISIS la Londra

Premierul Boris Johnson a declarat că va lua măsuri mai stricte în ceea ce priveşte eliberarea condamnaţilor din închisoare, în urma atacului comis duminică de un militant islamist în Londra, relatează Reuters.

6938 afișări
Imaginea articolului Primele măsuri anunţate de Boris Johnson după atacul comis de ISIS la Londra

Măsurile anunţate de Boris Johnson dupa atacul comis de ISIS din Londra

Atacatorul, pe numele său Sudesh Amman, avea 20 de ani, provenea din Harrow, în nord-vestul Londrei şi fusese condamnat, în decembrie 2018 la trei ani şi patru luni de închisoare după ce a distribuit materiale cu caracter terorist pe internet şi a promovat acţiunile organizaţiei teroriste Stat Islamic.

Johnson a declarat că "şi-a pierdut răbdarea" pentru eliberarea condamnaţilor înainte de îndeplinirea sentinţei.

"Este timpul să luăm măsuri pentru a ne asigura că oamenii - care sunt indiferenţi faţă de lege - nu se califică automat pentru eliberare mai devreme", a declarat Johnson.

Trei persoane au fost rănite în atacul comis duminică în zona Streatham din Londra, a comunicat Poliţia metropolitană londoneză. Autorul atacului a fost împuşcat mortal de agenţii de poliţie. Incidentul este considerat de tip terorist.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici