Prinţesa Cristina, fiica regelui Spaniei, audiată de un magistrat pentru trafic de influenţă - surse

Fiica cea mică a regelui Spaniei, prinţesa Cristina, a fost convocată pentru a compărea pe 27 aprilie în faţa unui judecător de instrucţie din Baleare care l-a pus sub acuzare pentru corupţie pe soţul ei, Iñaki Urdangarin, anunţă surse judiciare, citate de AFP.

637 afișări
Imaginea articolului Prinţesa Cristina, fiica regelui Spaniei, audiată de un magistrat pentru trafic de influenţă - surse

Juan Carlos şi prinţesa Cristina (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Prinţesa Cristina va fi audiată pentru presupusa infracţiune de "trafic de influenţă", precizează sursa citată.

Ginerele regelui Spaniei, Inaki Urdangarin, este cercetat într-un caz de corupţie. Căsătorit din 1997 cu prinţesa Cristina, fiica cea mică a regelui Juan Carlos şi a reginei Sofia, Inaki Urdangarin, în vârstă de 44 de ani, este suspectat că a deturnat fonduri publice.

În faţa magistraţilor, Inaki Urdangarin a avut grijă să o excludă din acest caz pe soţia sa, coproprietară la una dintre firmele cercetate în dosar. Fiica cea mică a regelui nu este cercetată oficial.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici