Printre victimele atacului comis la Hotelul Intercontinental din Kabul sunt şi cetăţeni americani

Cetăţeni americani figurează printre victimele atentatului care a Hotelul Intercontinental din Kabul, anunţă un oficial din cadrul Departamentului de Stat, citat de site-ul cotidianului Le Figaro.

276 afișări
Imaginea articolului Printre victimele atacului comis la Hotelul Intercontinental din Kabul sunt şi cetăţeni americani

Printre victimele atacului comis la Hotelul Intercontinental din Kabul sunt şi cetăţeni americani

"Putem confirma că există cetăţeni americani printre persoanele ucise ori rănite" în atentatul care a vizat capitala Afganistanului, a declarat un oficial din cadrul Departamentului de Stat, fără a oferi detalii.

Mişcarea talibanilor a revendicat atentatul care a vizat Hotelul Intercontinental din Kabul, un atac soldat cu cel puţin 18 morţi şi 22 de răniţi.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici