Prinţul Charles îşi vizitează tatăl internat în spital. Prinţul Philip a fost internat marţi seara la Spitalul Regele Edward al VII-lea din Londra

  • Prinţul Charles a ajuns sâmbătă la Spitalul Regele Edward al VII-lea din Londra în care este internat tatăl său, ducele de Edinburgh, conform BBC.
  • Soţul reginei Elisabeta, în vârstă de 99 de ani, a fost internat marţi seara la Spitalul Regele Edward al VII-lea din Londra, conform unei informări a Palatului Buckingham.
  • Potrivit unei surse regale, nu este vorba despre o internare de urgenţă, iar ducele a fost transportat la spital cu maşina.
  • Conform aceleiaşi surse, citate de CNN, boala nu este legată de Covid-19.
2967 afișări
Imaginea articolului Prinţul Charles îşi vizitează tatăl internat în spital. Prinţul Philip a fost internat marţi seara la Spitalul Regele Edward al VII-lea din Londra

Prinţul Charles îşi vizitează tatăl internat în spital. Prinţul Philip a fost internat marţi seara la Spitalul Regele Edward al VII-lea din Londra

Ducele a fost internat ca „măsură de precauţie” pentru o „stare de rău”, la recomandarea medicului său.

Prinţul Philip s-a retras din viaţa publică în 2017 şi, din cauza vârstei sale înaintate, a ajuns de mai multe ori la spital în ultimii ani. În decembrie 2019, soţul reginei Elisabeta a II-a a primit tratament medical pentru o afecţiune preexistentă.

Ducele s-a născut în 1921 în Corfu, Grecia, având strămoşi englezi, ruşi, germani şi danezi. Philip şi regina Elisabeta s-au căsătorit pe 20 noiembrie 1947.

Atât prinţul Philip, cât şi regina Elisabeta au primit cel puţin o doză de vaccin anti Covid-19.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici