Prinţul Charles merge în India pentru a doua oară în ultimii doi ani. Vrea să securizeze relaţiile comerciale ale Marii Britanii, după Brexit

Prinţul Charles, moştenitorulal tronului britanic, va face o vizită oficială în India luna viitoare cu accent pe pieţele durabile, schimbările climatice şi finanţele sociale, a anunţat luni biroul său, potrivit Reuters.

268 afișări
Imaginea articolului Prinţul Charles merge în India pentru a doua oară în ultimii doi ani. Vrea să securizeze relaţiile comerciale ale Marii Britanii, după Brexit

Prinţul Charles merge în India pentru a doua oară în ultimii doi ani. Vrea să securizeze relaţiile comerciale ale Marii Britanii, după Brexit

Charles, în vârstă de 70 de ani, va ajunge la New Delhi pentru o vizită de două zile, miercuri, 13 noiembrie.

Va fi a 10-a vizită oficială a lui Charles în India. Ultima a făcut parte dintr-un turneu alături de soţia sa Camilla, Ducesa de Cornwall, în Brunei, India, Singapore şi Malaezia în noiembrie 2017.

Mai multe detalii despre vizita, făcută la solicitarea Biroului de Externe pe baza priorităţilor guvernului, vor fi anunţate în timp util, a adăugat biroul său de la Casa Clarence. Marea Britanie doreşte să-şi asigure un acord comercial cu India după ce va părăsi Uniunea Europeană.

Anunţul vine la o săptămână după ce fiul lui Charles, William şi soţia sa Kate, au finalizat o călătorie de patru zile în Pakistan.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici