Prinţul Harry acuză că a fost lovit de fratele său mai mare, Prinţul William. "M-a apucat de guler şi m-a trântit la podea, căzând peste castronul câinelui"

  • Scandalurile se ţin în lanţ în familia regală britanică chiar şi la câteva luni după moartea reginei.
  • Poporul britanic este indignat că aceste scandaluri de familie ar putea eroda reputaţia şi prestigiul familiei regale britanice, dar au existat scandaluri mai grave în istoria regalităţii engleze dacă ne amintim de Henry al VIII-lea care a avut şase neveste.
  • Prinţul Harry a susţinut în cartea care urmează să fie publicată că fratele său, Prinţul William, l-a atacat fizic.
6999 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry acuză că a fost lovit de fratele său mai mare, Prinţul William. "M-a apucat de guler şi m-a trântit la podea, căzând peste castronul câinelui"

Potrivit BBC, cartea cu titlul Spare prezintă o ceartă care a escaladat între fraţi în privinţa lui Meghan Markle, soţia lui Harry. 

„M-a prins de guler, mi-a smuls colierul şi m-a trântit la podea”, îl citează The Guardian pe Prinţul Harry.

Memoriile prinţului Harry vor fi publicate marţea viitoare, dar The Guardian transmite că a obţinut o copie a cărţii. 

Palatul Buckingham nu a răspuns vreunei solicitări de comentarii.

Potrivit The Guardian, în carte scrie că cearta a fost declanşată la locuinţa prinţului Harry din Londra, în 2019.

Prinţul Harry scrie că fratele său a criticat căsătoria lui cu Meghan Markle. Mai scrie că Prinţul William a descris căsnicia ca fiind  „dificilă”, „nepoliticosă” şi „abrazivă”.

Apoi, prinţul Harry descrie amănunţit ceea ce s-a întâmplat în continuare, urmând o altercaţie fizică.

„A pus jos  un pahar cu apă,  apoi a venit la mine. Totul s-a întâmplat atât de repede. Atât de repede. M-a prins de guler, rupându-mi colierul şi m-a trântit la podea". În câteva fotografii, prinţul Harry a purtat în mod regulat un colier întunecat la evenimente precum Jocurile Invictus şi în turneele sportive, fiind însoţit de Meghan în septembrie 2019.

Prinţul continuă relatarea: 

"Am aterizat pe castronul câinelui, care mi-a crăpat sub spate, iar cioburile m-au tăiat. Am stat acolo o clipă, năucit, apoi m-am ridicat în picioare şi i-am spus să iasă".

Prinţul Harry mai scrie că prinţul William l-a îndemnat să riposteze şi el a refuzat să facă acest lucru. Apoi, prinţul William şi-a exprimat „regretul şi scuzele”.

Îmi vreau tatăl şi fratele înapoi, spunea recent prinţul Harry.

Memoriile prinţului au fost consemnate în cartea Spare, care va fi lansată în magazinele online şi în librării pe data de 10 ianuarie 2023. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici