Prinţul Harry l-a rugat insistent pe Thomas Markle să discute cu el înainte de nuntă. Mesajele acestuia au fost făcute publice: Meg şi cu mine nu suntem supăraţi

  • Prinţul Harry l-a rugat pe viitorul său socru Thomas Markle să înceteze să mai vorbească cu presa, cu puţin timp înaintea nunţii ducilor de Sussex, în 2018.
  • Aceste mesaje apar în mai documente depuse la instanţa de judecată din Marea Britanie.
  • Harry şi Meghan au anunţat într-o scrisoare că au decis să rupă orice colaborare cu tabloidele din Marea Britanie.
2383 afișări
Imaginea articolului Prinţul Harry l-a rugat insistent pe Thomas Markle să discute cu el înainte de nuntă. Mesajele acestuia au fost făcute publice: Meg şi cu mine nu suntem supăraţi

Prinţul Harry l-a rugat insistent pe Thomas Markle să discute cu el înainte de nuntă. Mesajele au fost făcute publice: Meg şi cu mine nu suntem supăraţi

Documentele depuse în numele ducesei de Sussex arată că Prinţul Harry i-a trimis mesaje pe telefon lui Thomas Markle, pe 14 mai 2018, la scurt timp după ce bărbatul a confirmat că nu va participa la nunta de la Windsor, ce urma să aibă loc pe 19 mai.
 
Prinţul Harry i-a spus lui Thomas Markle că el şi Meghan nu sunt supăraţi pe el că nu participă la nuntă, după ce Markle i-a anunţat acest lucru printr-un mesaj.
 
„Tom, sunt Harry şi o să te sun chiar acum. Te rog să răspunzi”,  i-a scris prinţul Harry lui Thomas Markle.
 
„Tom, tot Harry sunt! Chiar am nevoie să vorbesc cu tine. Nu trebuie să ne ceri scuze, înţelegem circumstanţele, dar „să dezvăluit totul public” nu va face altceva decât să înrăutăţească situaţia. Dacă o iubeşti pe Meg şi îţi doreşti să faci ce e bine, te rog sună-mă pentru că mai sunt alte două opţiuni ce nu implică să fii nevoit să discuţi cu media, care a creat această situaţie. Aşa că te rog, sună-mă ca să pot să îţi explic. Meg şi cu mine nu suntem supăraţi, vrem doar să vorbim cu tine. Mulţumesc”.
 
„Ah, şi orice discuţie cu presa VA AVEA consecinţe grave, crede-mă, Tom. Doar noi te putem ajuta, aşa cum încercăm din ziua 1”, a mai scris prinţul Harry.
 
Detaliile din aceste mesaje text au fost făcute publice ca parte din acţiunea legală a ducesei de Sussex împotriva unor site-uri web asociate: Sun, Daily Mail, Daily Mirror şi Daily Express, pentru invadarea intimităţii după ce unul dintre site-uri a publicat fragmente dintr-o scrisoare pe care Meghan i-a trimis-o tatălui ei, la scurt timp după ce s-a căsătorit cu Prinţul Harry.
 
În documentul legal, prezentat la tribunal, se arată că tabloidele l-au hărţuit, umilit şi manipulat pe Thomas Markle. 
 
Cuplul, mutat de curând în California, a comunicat recent că refuză să se „ofere ca monedă de schimb pentru textele denaturate de clickbait” din tabloide.
 
Oficial, ducii de Sussex au făcut un pas înapoi în calitate de membri superiori ai familiei regale a Marii Britanii la sfârşitul lunii martie, ca parte a unei tranziţii către intenţia lor de a deveni independenţi financiar.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici