Prinţul moştenitor al Arabiei Saudite a discutat cu secretarul general al ONU despre Yemen

Mohammed bin Salman, prinţul moştenitor al Arabiei Saudite, a purtat o discuţie telefonică cu Antonio Guterres, secretarul general al Organizaţiei Naţiunilor Unite, cu privire la progresul rezolvării problemei din Yemen şi alte probleme regionale, relatează Euronews.

251 afișări
Imaginea articolului Prinţul moştenitor al Arabiei Saudite a discutat cu secretarul general al ONU despre Yemen

Prinţul moştenitor al Arabiei Saudite a discutat cu secretarul general al ONU despre Yemen

Zeci de mii de persoane au murit în urma războiului din Yemen, care durează de peste patru ani.

Organizaţia Naţiunilor Unite caută metode de a implementa un acord încheiat în luna decembrie, care ar putea duce la încheierea războiului.

„Secretarul general al Naţiunilor Unite îşi exprimă mulţumirea faţă de susţinerea oferită de Arabia Saudită în obţinerea de rezultate pozitive în cadrul discuţiilor dintre părţile conflictului din Yemen”, se menţionează într-un comunicat publicat de agenţia de presă a Arabiei Saudite.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici