Procuratura din Kiev: patru locuri de tortură descoperite în Herson

Procuratura din Kiev a declarat luni că a descoperit patru "locuri de tortură" folosite de ruşi în Herson în timpul ocupaţiei oraşului din sudul Ucrainei.

228 afișări
Imaginea articolului Procuratura din Kiev: patru locuri de tortură descoperite în Herson

Cele patru locaţii erau centre de arest preventiv, un departament de poliţie şi o clădire de birouri, iar persoanele reţinute în aceste locaţii au fost supuse atât torturii fizice, cât şi psihologice.

Poliţia a confiscat părţi de bastoane de cauciuc, o bâtă de lemn, un dispozitiv de electrocutare şi gloanţe în pereţi, relatează BBC.

În ultimele zile, Kievul a acuzat forţele Moscovei de comiterea unor abuzuri "oribilă".

În declaraţia de luni se precizează că ofiţerii ucraineni continuă să adune dovezi a ceea ce ei numesc "crime" comise de armata rusă.

Rusia a negat în mod repetat că a comis atrocităţi în timpul războiului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici