Procurorii din New York l-ar putea inculpa pe Paul Manafort după eventuala graţiere de către Donald Trump

Parchetul din districtul new-yorkez Manhattah intenţionează să îl pună sub acuzare pe Paul Manafort, fostul director al echipei de campanie a lui Donald Trump, indiferent dacă preşedintele SUA îl graţiază pentru condamnările în ancheta privind ingerinţele ruse, afirmă surse citate de Bloomberg.

1152 afișări
Imaginea articolului Procurorii din New York l-ar putea inculpa pe Paul Manafort după eventuala graţiere de către Donald Trump

Procurorii din New York l-ar putea inculpa pe Paul Manafort după eventuala graţiere de către Donald Trump

Paul Manafort a fost condamnat în cazul ingerinţelor ruse, iar sentinţa va fi anunţată în martie. Procurorii Comisiei Robert Mueller au cerut o condamnare la 24 de ani de închisoare.

Însă procurorul din Manhattan (New York), Cyrus Vance, intenţionează să îl acuze pe Paul Manafort de fraude fiscale dacă preşedintele Donald Trump va decide graţierea, au declarat surse citate de agenţia Bloomberg.

Donald Trump a sugerat în noiembrie 2018 că l-ar putea graţia pe Paul Manafort pentru condamnările în ancheta privind ingerinţele electorale ruse.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici