Procurorii olandezi au găsit o scrisoare în maşina autorului atacului armat din oraşul Utrecht

Procurorii olandezi, care anchetează atacul armat comis luni într-un tramvai din oraşul Utrecht, în urma căruia trei persoane au murit, au informat marţi că au găsit o scrisoare în maşina atacatorului şi că aceasta sugerează motive de natură teroristă, relatează site-ul postului BBC.

404 afișări
Imaginea articolului Procurorii olandezi au găsit o scrisoare în maşina autorului atacului armat din oraşul Utrecht

Procurorii olandezi au găsit o scrisoare în maşina autorului atacului armat din oraşul Utrecht

Trei persoane au murit, iar alte trei sunt grav rănite în urma atacului armat care a avut loc luni în localitatea Utrecht din Olanda.

Poliţia a informat luni că au reţinut deja un suspect. Acesta a fost identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 37 de ani, de origine turcă, pe nume Gokmen Tanis.

Nu a fost stabilită nicio conexiune între acesta şi victime.

"Până acum este luat în considerare şi un motiv de natură teroristă. Printre alte indicii a fost găsită o scrisoare în maşina cu care atacatorul urma să fugă", se arată într-un comunicat, fără a fi oferite mai multe detalii privind conţinutul scrisorii.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici