Profesoară No Vaxx, de la duşman înverşunat al vaccinului la pocăinţă, după ce s-a infectat. „Sunt o persoană diferită”

  • O profesoară în vârstă de 45 de ani din Italia, antivaccinistă şi anti-mască, s-a transformat din duşman înverşunat al vaccinului într-o altă persoană.
  • „Nu mai sunt Sabrina de acum o lună. Sunt o persoană diferită”.
  • Femeia a stat în spital 3 săptămâni, între viaţă şi moarte.
2356 afișări
Imaginea articolului Profesoară No Vaxx, de la duşman înverşunat al vaccinului la pocăinţă, după ce s-a infectat. „Sunt o persoană diferită”

Profesoară No Vaxx, de la duşman înverşunat al vaccinului la pocăinţă, după ce s-a îmbolnăvit. „Sunt o persoană diferită”

Sabrina Pattarello, profesoara de 45 de ani din Treviso, reclamată de părinţi pentru că nu purta masca de protecţia la ore şi spunea că virusul nu există, a ajuns la terapie intensivă după ce s-a îmbolnăvit de COVID.

A stat acolo 3 săptămâni, în stare extrem de gravă. Sora ei, Elisabetta, spunea că femeia a fost între viaţă şi moarte.

Acum, a ieşit din spital şi s-a întors acasă, la Marghera.

Conform „Il Gazzettino”, cei care au vorbit cu ea spun că e pe calea pocăinţei, pentru că a trăit boala pe pielea sa. Boala, care o adusese aproape de moarte, a făcut-o să se răzgândească.

Anul trecut, profesoara umbla fără mască şi le spunea tuturor că virusul este o invenţie.

Acum, crede că este o persoană diferită şi le mulţumeşte medicilor care i-au salvat viaţa: „Am înţeles că nu se glumeşte cu virusul, am înţeles multe lucruri. Nu mai sunt Sabrina de acum o lună. Sunt o persoană diferită”.

În ce priveşte vaccinul, profesoara a declarat pentru „Corriere del Veneto” că se gândeşte să-l facă, dar vrea întâi să afle mai multe detalii despre diferitele vaccinuri, ce reacţii provoacă şi care sunt cele mai puţin riscante.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici