Profesorii din Franţa ies în stradă. Francezii râd de „ministrul educaţiei din Ibiza”

  • Profesorii din Franţa vor protesta azi împotriva măsurilor din şcoli
  • Sindicatele critică gestionarea crizei sanitare din învăţământ
  • Ministrul Educaţiei din Franţa a dictat din Ibiza deciziile pentru şcoli
  • Jean-Michel Blanquer a recunoscut că a fost 4 zile în vacanţă în Ibiza când a anunţat deciziile
  • Protestatarii l-au ridiculizat aseară pe ministru în faţa instituţiei pe care o conduce
1671 afișări
Imaginea articolului Profesorii din Franţa ies în stradă. Francezii râd de „ministrul educaţiei din Ibiza”

Sursa foto: Hepta

O nouă zi, o nouă grevă a profesorilor în Franţa! Cadrele didactice ies astăzi în stradă ca să protesteze împotriva modului cum autorităţile au gestionat criza sanitară.

Poliţia a anunţat deja că nu va împiedica greva de astăzi a sindicatelor din învăţământ. Iar ministrul Educaţiei din Franţa, Jean-Michel Blanquer, are o viaţă grea zilele acestea. Iată ce se întâmpla aseară în Paris, în faţa ministerului Educaţiei, înaintea grevei.

La doar 6 grade şi pe o ploaie măruntă, contestatarii ministrului francez al educaţiei şi-au pus muzică la boxe în faţa ministerului şi au început să danseze în costume de baie, încercând să redea atmosfera din insula distracţiei, Ibiza. De ce din Ibiza?

Pentru că ministrul a recunoscut zilele trecute că era acolo, la distracţie, atunci când a dictat anul trecut măsurile dure luate în şcolile din Franţa care au bulversat învăţământul.

Pe Twitter au apărut o serie de imagini prin care Jean-Michel Blanque este ridiculizat.

După premierul britanic Boris Johnson şi diplomaţii irlandezi, ministrul Educaţiei din Franţa este a 3-a personalitate europeană luată public în colimator pentru că nu respectă restricţiile în timp ce acestea erau impuse populaţiilor. Opoziţia solicită demisia ministrului Educaţiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici