Profesorii din New York au protestat împotriva planului hibrid de deschidere a şcolilor

  • Profesorii sunt nemulţumiţi de faptul că autorităţile nu s-au ocupat de organizarea şcolilor astfel încât toată lumea să fie în siguranţă
  • Primarul oraşului, Bill de Blasio, a anunţat un plan hibrid în care elevii ar urma să vină doar două sau trei zile pe săptămână la şcoală
  • De la începutul epidemiei s-au înregistrat peste 420.000 de cazuri de infecţie cu coronavirus în statul american
574 afișări
Imaginea articolului Profesorii din New York au protestat împotriva planului hibrid de deschidere a şcolilor

Profesorii din New York au protestat împotriva planului hibrid de deschidere a şcolilor

Mai mulţi profesori din New York au ieşit în stradă pentru că sunt nemulţumiţi de stadiul în care se află discuţiile pentru începerea noului an şcolar. Primarul Bill de Blasio a declarat că un plan hibrid ar fi cea mai bună soluţie.

Elevii ar putea veni la şcoală doar câteva zile pe săptămână. Guvernatorul Andrew Cuomo este cel care va decide cum va începe acest nou an şcolar, însă totul depinde de cum va evolua situaţia epidemiologică.

„Niciunul dintre profesorii cu care am lucrat în toţi aceşti ani nu este împotriva întoarcerii la şcoală, ci împotriva unei redeschideri nesigure. Pandemia va afecta o întreagă generaţie de tineri şi m-am săturat să lucrez din spatele unui calculator. Dar nu vrem să revenim într-un loc care ne pune vieţile în pericol”, a declarat Karla Reyes, profesoară. 

Autor: Marina Dinu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici