Promisiunea scandaloasă a Madonnei pentru cei care o votează pe Hillary Clinton - VIDEO

Madonna le-a spus spectatorilor de la un show din New York că le va face sex oral dacă o vor vota pe Hillary Clinton la alegerile prezidenţiale din acest an.

36264 afișări
Imaginea articolului Promisiunea scandaloasă a Madonnei pentru cei care o votează pe Hillary Clinton - VIDEO

Promisiunea scandaloasă a Madonnei pentru cei care o votează pe Hillary Clinton - VIDEO

Înainte să o introducă în scenă pe Amy Schumer, Madonna le-a spus celor prezenţi la Madison Square Garden că, dacă o vor vota pe Hillary Clinton la alegerile prezidenţiale, le va face sex oral.

"Dacă votaţi pentru Hillary Clinton vă voi oferi un blow-job", a declarat Madonna la Madison Square Garden în New York. "Şi sunt bună la asta", a plusat cântăreaţa de 58 de ani, în deschiderea show-ului comediantei Amy Schumer. "Nu sunt tâmpită şi nu sunt un instrument. Menţin contactul vizual şi înghit", a spus interpreta hit-ului "Like a Virgin".

Comentariile Madonnei vin la doar câteva zile după ce cântăreaţa a fost huiduită şi a fost nevoită să iasă de pe scenă la un show în Florida, pentru că l-a criticat pe Donald Trump.

Considerată una dintre cele mai bune artiste pop ale tuturor timpurilor, numită şi "Queen of Pop (regina muzicii pop)", Madonna este şi cea mai bine vândută cântăreaţă din secolul XX, potrivit Recording Industry Association of America, cu peste 300 de milioane de albume vândute în întreaga lume. În martie 2008, ea a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame.

În august 2009, Madonna a concertat la Bucureşti, în cadrul turneului "Sticky and Sweet".

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici