Protest în faţa ambasadei Turciei din Rusia, după doborârea avionului militar rus

Sute de persoane au organizat un protest în faţa ambasadei Turciei din Moscova, ca reacţie la doborârea avionului militar rus de armata turcă, un incident grav soldat cu moartea celor doi piloţi, relatează site-ul agenţiei Itar-Tass.

2291 afișări
Imaginea articolului Protest în faţa ambasadei Turciei din Rusia, după doborârea avionului militar rus

Protest în faţa ambasadei Turciei din Rusia, după doborârea avionului militar rus (Imagine: Arhiva Mediafax Foto/ Hepta)

"Atacul împotriva avionului militar rus m-a înfuriat. Le transmit autorităţilor turce că vor trebui să suporte consecinţele acţiunilor", a declarat unul dintre protestatari.

"Sper că această agresiune împotriva Rusiei nu va fi tolerată", a declarat un alt manifestant.

Armata turcă a doborât, marţi dimineaţă, un avion de vânătoare rus, la frontiera Siriei cu Turcia. Ankara susţine, fără dovezi, că avionul rus ar fi pătruns în spaţiul aerian turc. Moscova respinge acuzaţiile. Cei doi piloţi ruşi s-au catapultat, dar au fost omorâţi de insurgenţi sau de terorişti, în Siria.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici