Protest în faţa Ministerului Mediului din Viena, faţă de tăierea pădurilor din România. Ce le cer oamenii companiilor austriece | VIDEO

Sute de oameni protestează, vineri, în faţa Ministerului Mediului din Viena, Austria, faţă de tăierea pădurilor din România, organizatorii cerând firmelor austriece responsabilizare.

64829 afișări
Imaginea articolului Protest în faţa Ministerului Mediului din Viena, faţă de tăierea pădurilor din România. Ce le cer oamenii companiilor austriece | VIDEO

Foto: captură din video

Reprezentanţii Agent Green, organizatorii protestului, spun că au dus la Viena mesajul „Save Romanian Primary Forest”. Ei au organizat un protest în faţa Ministerului Mediului din Viena, la care participă sute de persoane.

„Protestatarii au ajuns la Ministerul Mediului din Viena cu mesajul: “SAVE ROMANIAN PRIMARY FORESTS” pentru că o serie de firme austriece toacă anual milioane de arbori din România şi ar trebui responsabilizate. Mulţumim Fridays for Future Vienna”, au scris reprezentanţii Agent Green pe Facebook.

Ei au postat, pe Facebook, imagini video de la protest.

În imagini se vede cum sute de oameni participă la protest şi unii ţin în mâini un banner uriaş pe care au scris „Save Romanian Primary Forest”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
protest,
mediu,
pădure

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici