Protest la casa vicepreşedintelui ales al Statelor Unite, Mike Pence - VIDEO

Mai mulţi locuitori din Washington, care nu sunt de acord cu viziunile lui Mike Pence privind drepturile homosexualilor, au ales să protesteze faţă de viitorul vicepreşedinte al Statelor Unite într-un mod inedit, scrie CNN.

2524 afișări
Imaginea articolului Protest la casa vicepreşedintelui ales al Statelor Unite, Mike Pence - VIDEO

Protest la casa vicepreşedintelui ales al SUA, Mike Pence - VIDEO

 

Până se va muta în Observatorul Naval din Washington când va prelua mandatul, vicepreşedintele ales al americanilor a închiriat o casă în Chevy Chase, un cartier din nordul capitalei Washington.

 

Unii dintre vecinii săi au arborat steaguri în culorile curcubeului, simbol al comunităţii LGBT, pentru a protesta faţă de viziunile sale privind drepturile membrilor comunităţii LGBT.

"Este un mesaj respectuos care, în cazul meu, arată dezacordul faţă de o parte din gândirea sa", a declarat o vecină, Ilse Heintzen, pentru CNN. 

"Nu am nici cea mai vagă ideea ce va gândi el (Mike Pence - n.r.) despre asta, dar sper că îşi va schimba opiniile", a adăugat femeia.

 

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici