Protest simbolic în Kosovo. Un proprietar de restaurant critică noile restricţii COVID-19

  • Restaurantele şi cafenelele au suferit cel mai mult din cauza restricţiilor COVID-19
  • Centrele sportive, mall-urile şi grădiniţele din Kosovo vor fi închise în perioada 12-18 aprilie
  • Kosovo a suferit o scădere a PIB-ului de 4,4% anul trecut din cauza pandemiei
445 afișări
Imaginea articolului Protest simbolic în Kosovo. Un proprietar de restaurant critică noile restricţii COVID-19

Proprietarul restaurantului Bagolina din capitala Kosovo, Pristina, susţine un protest neobişnuit în numele tuturor restaurantelor.

El a umplut scaunele goale cu manechine, în loc de clienţi. Le-a îmbrăcat pentru a mânca micul dejun şi prânzul, completând cu meniuri şi sticle de vin.

„Prin acest protest simbolic, am dori să ne exprimăm nemulţumirea faţă de deciziile guvernului de a opri serviciile de gastronomie, deoarece în trecut am avut experienţe proaste cu subvenţiile. Cu greu putem supravieţui astfel şi sperăm să deschidem ochii guvernului, deoarece nu ne-au prezentat nici o dovadă care să arate că gastronomia provoacă creşterea (virusului) şi, spre deosebire de alte afaceri, doar gastronomia este închisă. Aşa că vrem să ne exprimăm nemulţumirea”, explică Petrit Kllokoqi.

Protestul simbolic vine după de guvernul a decis închiderea restaurantelor la interior, pentru a face faţă unui val nou de infecţii.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici