Proteste masive în Mexic faţă de măsurile antiimigraţie luate de Donald Trump

Aproximativ 20.000 de persoane s-au adunat în capitala Mexicului pentru a protesta faţă de politicile antiimigraţie ale preşedintelui Statelor Unite, Donald Trump, relatează site-ul agenţiei Reuters.

718 afișări
Imaginea articolului Proteste masive în Mexic faţă de măsurile antiimigraţie luate de Donald Trump

Proteste masive în Mexic faţă de măsurile antiimigraţie luate de Donald Trump (Imagine: latimes.com)

Protestele au loc în centrul oraşului Ciudad de Mexico. Circa 20.000 de persoane îi cer lui Donald Trump să manifeste respect pentru Mexic şi pentru imigranţi.

Donald Trump a elaborat un plan de construire a unui zid la frontiera Statelor Unite cu Mexicul. Mexicul a respins ideea de a suporta costurile zidului de la frontieră.

"Este un marş al demnităţii. Îi iubim pe americani, dar urâm rasismul", a declarat Paulina Arteaga, o participantă la mitingul de protest.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici