VIDEO Protestele violente continuă în marile oraşe din Spania. Poliţiştii din Barcelona au arestat 13 persoane

  • Arestarea lui Pablo Hasél a scos spaniolii în stradă şi noaptea trecută
  • Protestul a început paşnic, însă s-a terminat cu magazine în flăcări şi bănci sparte
  • 13 persoane au fost reţinute de poliţişti în Barcelona
3163 afișări

Arestarea rapper-ului Pablo Hasél a scos din nou spaniolii în stradă. Sute de protestatari au participat sâmbătă la un marş paşnic în Barcelona, însă totul s-a transformat într-o nouă seară de coşmar.

Protestatarii au ajuns până în punctul în care au spart bănci şi au dat foc magazinelor.

„Este vorba despre evacuări, despre familiile care nu-şi pot plăti facturile la sfârşitul lunii. Este vorba despre prizonierii politici care au fost închişi pentru că au cântat şi pentru că au cerut libertatea ca cei din Catalonia să decidă susţinerea referendumului. Este vorba despre furturi, corupţie, sute şi sute de probleme care distrug clasa muncitoare”, susţine Sergio Lopez, un student care a participat la protestul din Barcelona.

Poliţiştii spun că au reţinut 13 persoane, dintre care două sunt bănuite că au dat foc unei maşini de poliţie.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici