Protestele pentru democraţie din Hong Kong nu s-au oprit nici în ultima zi din an. Mii de persoane au format lanţuri umane pe trotuare - VIDEO

Mii de protestatari au blocat pentru scurt timp una din principalele artere ale oraşului Hong Kong în ultimele ore ale anului 2019, formând lanţuri umane pe trotuare în mai multe cartiere, şi îndemnând oamenii să nu renunţe la lupta pentru democraţie în 2020, relatează site-ul agenţiei Reuters.

521 afișări
Imaginea articolului Protestele pentru democraţie din Hong Kong nu s-au oprit nici în ultima zi din an. Mii de persoane au format lanţuri umane pe trotuare - VIDEO

Proteste pro-democraţie la Hong Kong în ultimele ore ale anului 2019: Mii de persoane au format lanţuri umane pe trotuare

Autorităţile au anulat spectacolul de artificii, pentru prima dată în ultimul deceniu, citând motive de securitate.

În schimb, este planificată o "Simfonie a Luminilor", care implică proiecţii laser pe cei mai înalţi zgârie-nori ai oraşului după Revelion, la ora României 18:00.

 

 

 

Protestele de la Hong Kong au izbucnit în cursul verii ca reacţie la controversatul proiect de lege ce ar fi facilitat extrădările spre China continentală.

Demonstraţiile au fost adesea marcate de incidente violente între protestatari şi forţele de ordine, care au folosit în repetate rânduri gaze lacrimogene şi tunuri cu apă pentru a dispera mulţimile de manifestanţi.

Foto: Profimedia

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
hong kong,
proteste,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici