Putin a sosit la Hamburg pentru a participa la summitul G20

Un avion la bordul căruia se afla preşedintele Rusiei, Vladimir Putin a aterizat vineri dimineaţă pe aeroportul Helmut Schmidt din Hamburg, oraşul-gazdă al summitului G20 de anul acesta, informează agenţia de ştiri TASS.

1516 afișări
Imaginea articolului Putin a sosit la Hamburg pentru a participa la summitul G20

Putin a sosit la Hamburg pentru a participa la summitul G20

Putin urmează să participe vineri la două şedinţe oficiale ale G20 şi la o întâlnire informală pentru a discuta despre chestiuni politice, precum terorismul mondial şi situaţia din Orientul Mijlociu. De asemenea, acesta va purta discuţii cu liderii grupului BRICS, care cuprinde Brazilia, Rusia, India, China şi Africa de Sud.

În cadrul summitului care va dura două zile, liderul rus va organiza şi o serie de întâlniri bilaterale cu alţi lideri străini, inclusiv cu preşedintele american Donald Trump. Putin se va întâlni, totodată, cu preşedintele sud-coreean, Moon Jae-in, şi cu prim-ministrul japonez Shinzo Abe.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici