Putin: Avem motive să consolidăm capacităţile militare. Rusia va dubla producţia de sisteme de rachetă strategice

Rusia va dubla, începând din 2013, producţia de sisteme de rachetă strategice, anunţă premierul Vladimir Putin, citat de agenţia Interfax.

36 afișări
Imaginea articolului Putin: Avem motive să consolidăm capacităţile militare. Rusia va dubla producţia de sisteme de rachetă strategice

Vladimir Putin: Rusia va dubla producţia de sisteme de rachetă strategice (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Începând din 2013, producţia de sisteme de rachetă se va dubla", a declarat Putin în cursul unei reuniuni pe tema programelor de armament desfăşurată la Botkinsk, în Siberia.

"În total, 1.300 de tipuri de echipamente şi armament vor fi achiziţionate. Obiectivul este ca până în 2020 trupele să dispună de echipamente moderne în proporţie de 70 la sută", adaugă premierul.

"Evenimentele actuale, în special în Libia, demonstrează încă o dată că avem motive să consolidăm capacităţile militare ale Rusiei", subliniază Putin.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici