Putin: Încrederea excesivă în Europa este principala greşeală a Rusiei din ultimii ani

Încrederea excesivă în Europa este principala greşeală a Rusiei din ultimii 15 ani, a declarat preşedintele rus, Vladimir Putin, citat de site-ul agenţiei Tass.

1664 afișări
Imaginea articolului Putin: Încrederea excesivă în Europa este principala greşeală a Rusiei din ultimii ani

Putin: Încrederea excesivă în Europa este principala greşeală a Rusiei din ultimii ani

”Marea noastră greşeală privind Occidentul este că am avut încredere în acesta prea mult”, a afirmat preşedintele rus.

”Trebuie să întoarcem această filă şi să mergem mai departe. Relaţiile noastre trebuie bazate pe respect mutual şi ar trebui să ne considerăm şi să ne tratăm drept parteneri egali”, a adăugat acesta.

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici