Putin, la infinit. Care este vârsta şefului de stat şi câţi copii are acesta

  • Tu ştii câţi ani are Vladimir Putin?
  • Singurul şef de stat, care pare că nu îmbătrâneşte, i-a făcut pe mulţi să se întrebe dacă teoriile despre cum că ar fi nemuritor, sunt reale sau nu.
  • Putin are doi copii, însă presa rusă susţine că ar mai avea încă doi bebeluşi, gemeni.
20314 afișări
Imaginea articolului Putin, la infinit. Care este vârsta şefului de stat şi câţi copii are acesta

Putin, la infinit FOTO Profimedia

Vladimir Putin nu vorbeşte vreodată despre copiii săi sau vârsta pe care o au. Liderul rus preferă intimitatea când vine vorba despre familia sa.
 
Şeful rus a fost căsătorit cu Ludmila Putina, de care a divorţat în 2013, după un mariaj de 30 de ani şi cu care are două fete: Ekaterina (născută în 1985) şi Maria (născută în 1986). Cele două au fost născute în Germania. 
 
Vladmir Putin are 67 de ani. Şeful de stat al Rusiei s-a născut pe7 octombrie 1952. 
 
Recent, presa rusă susţine că Putin ar avea doi băieţi gemeni, conform dailymail.co.uk.  Fosta gimnastă Alina Kabaeva ar fi mama, arată sursa citată. Ştirea nu a fost confirmată încă de Kremlin.
 
Detalii despre naşterea bebeluşilor sunt păstrate strict secrete, întocmai ca şi informaţii despre viaţa celor două fete mai mari ale lui Putin.

Putin - o „foame” de putere inspirată de filmele sovietice

 
  • Mama lui Putin era muncitoare la o fabrică. Inspiraţia şefului rus vine de la tatăl său, care a lucrat ca militar în marina sovietică, într-o unitate submarină, în cursul anilor 1930.
 
  • Putin a fost cel mai mic dintre fraţi. Unul dintre fraţii săi a murit la câteva luni după naştere, iar al doilea a murit în urma îmbolnăvirii de difterie, în timpul asediului Leningradului.

 

  • A început să practice spot în clasa a şasea, în special arte marţiale precum sambo şi judo.
 
  • În tinereţe, a avut drept modele personajele ofiţerilor de Inteligenţă, care apăreau în filmele sovietice, jucate de actori precum Viaceslav Tihonov şi Gheorghi Jjionov.
 

Ascensiunea lui Putin la putere, subiect de documentar

Putin rămâne un personaj enigmatic, studiat de istoricii contemporani şi de analiştii politici. Ascensiunea sa la putere şi modul în care guvernează Rusia, l-a făcut „subiect” de documentar. 
 
        

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici