Video Putin n-a glumit, ordonă mai multă carne de tun în războiul cu Ucraina. Mii de bărbaţi, mobilizaţi în mai multe regiuni din Rusia

  • Bărbaţii din Rusia, mobilizaţi masiv.
  • Familiile, nevoite să-şi ia la revedere.
3777 afișări
Mai multe clipuri cu mobilizarea bărbaţilor din Rusia apar pe Twitter, joi.
 
Publicaţia Taiga.info publică un videoclip din oraşul Neryunga (regiunea Sakha, cunoscută ca şi Yakutia, din Siberia Orientală). Imaginile arată cum rudele îşi iau rămas bun de la bărbaţii mobilizaţi, în urma anunţului făcut de preşedintele rus Vladimir Putin, miercuri dimineaţă. 
 
Şi în Cecenia, bărbaţii sunt mobilizaţi.
 
 
Între timp, protestatarii reţinuţi la mitingurile anti-mobilizare au primit „fluturaşi” pentru mobilizarea militară.
 
 
În urma anunţului că circa 300.000 de rezervişti for fi mobilizaţi militari, mulţi ruşi au ales să o ia la picior, la propriu şi să fugă tin ţară cu primul avion.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici