Putin provoacă Occidentul: "Dacă vor să învingă Rusia pe câmpul de luptă, să încerce"

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat joi că, dacă Occidentul vrea să învingă Rusia pe câmpul de luptă, este binevenit să încerce.

5954 afișări
Imaginea articolului Putin provoacă Occidentul: "Dacă vor să învingă Rusia pe câmpul de luptă, să încerce"

Putin provoacă Occidentul: "Dacă vor să învingă Rusia pe câmpul de luptă, să încerce"

Rusia este abia la început în Ucraina, a declarat Putin într-un discurs dur în faţa liderilor parlamentari, iar perspectivele pentru orice negociere vor deveni tot mai slabe cu cât conflictul se prelungeşte.

"Astăzi auzim că vor să ne învingă pe câmpul de luptă. Ce poţi să spui, lasă-i să încerce. Am auzit de multe ori că Occidentul vrea să se lupte cu noi până la ultimul ucrainean. Este o tragedie pentru poporul ucrainean, dar se pare că totul se îndreaptă spre asta", a declarat Putin în în faţa liderilor parlamentari, relatează Reuters.

"Toată lumea ar trebui să ştie că, în general, încă nu am început nimic cu adevărat", a adăugat el. "În acelaşi timp, nu respingem negocierile de pace. Dar cei care le resping ar trebui să ştie că, cu cât se merge mai departe, cu atât le va fi mai greu să negocieze cu noi".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici