Raport: Hackerii străini nu au influenţat rezultatul alegerilor în Statele Unite

  • Niciun guvern străin nu a încercat să schimbe voturile de la alegerile din SUA
  • Raportul arată că Rusia şi Iranul au avut o influenţă minimă asupra alegerilor
  • Niciun hacker nu a încercat să acceseze infrastructura de vot din SUA
165 afișări
Imaginea articolului Raport: Hackerii străini nu au influenţat rezultatul alegerilor în Statele Unite

Raport: Hackerii străini nu au influenţat rezultatul alegerilor în Statele Unite

Spionii lui Joe Biden pare că îi contrazic pe cei ai lui Donald Trump. E adevărat că atât Rusia, cât şi Iranul, au încercat să influenţeze alegerile din 2020 din Statele Unite, însă, niciun guvern străin nu a încercat să schimbe voturile.

Asta arată cel mai nou raport al Biroului Directorului Serviciilor Naţionale de Informaţii, primul care tratează problema alegerilor în care Joe Biden a fost declarat câştigător.

Noul preşedinte al Statelor Unite s-a luptat cu mai multe acuzaţii înşelătoare sau nefondate la adresa lui, venite din spre Rusia.

Agenţia Americană de Informaţii a descoperit şi o campanie de influenţă „sub acoperire” a Iranului, destinată să submineze sprijinul lui Trump.

Cert este că niciun hacker nu ar fi încercat să acceseze infrastructura de vot din SUA, aşa cum s-a întâmplat în 2016.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici