Raportul COVID, solicitat de Joe Biden, nu este concludent. Serviciile secrete ale SUA: „China nu ne-a oferit suficiente informaţii”

  • Raportul COVID-19, solicitat de Joe Biden, nu oferă informaţii concludente cu privire la originea pandemiei.
  • Joe Biden le-a cerut serviciilor americane de informaţii să-şi dubleze eforturile pentru a identifica sursa virusului SARS-CoV-2.
3269 afișări
Imaginea articolului Raportul COVID, solicitat de Joe Biden, nu este concludent. Serviciile secrete ale SUA: „China nu ne-a oferit suficiente informaţii”

Raportul COVID, solicitat de Joe Biden, nu este concludent. Serviciile secrete ale SUA: China nu ne-a oferit suficiente informaţii

Raportul COVID-19, solicitat de preşedintele american Joe Biden, nu oferă informaţii relevante cu privire la originea virusului, relatează Le Figaro.
 
La finalul lunii mai, preşedintele Statelor Unite ale Americii a cerut serviciile americane de informaţii să-şi dubleze eforturile pentru a explica orginea pandemiei. Joe Biden le-a spus pe atunci că au la dispoziţie 90 de zile pentru întocmirea raportului.
 
Marţi, preşedintele SUA a primit un raport secret, însă documentul ar fi neconcludent pentru că nu conţine o explicaţie finală a originii virusului.
 
China nu ar fi oferit suficiente informaţii pentru stabilirea originii pandemiei de coronavirus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici