Rata de vaccinare a românilor care trăiesc în Italia depăşeşte 80%

Rata de vaccinare a românilor care trăiesc în Italia este similară cu cea a populaţiei din această ţară şi a depăşit 80%, a anunţat joi CNCAV.

622 afișări
Imaginea articolului Rata de vaccinare a românilor care trăiesc în Italia depăşeşte 80%

Rata de vaccinare a românilor care trăiesc în Italia depăşeşte 80%

Organizarea campaniilor de vaccinare din România şi Italia a fost tema unei întâlniri în sistem de videoconferinţă, organizată joi, la care au participat coordonatorii campaniilor din cele două ţări.

Potrivit unui comunicat al CNCAV, prezentarea cât mai clară a datelor epidemiologice, ştiinţifice şi a beneficiilor vaccinării, raportate la reducerea numărului de infectări, spitalizări şi decese cauzate de COVID-19, au fost principale repere care au contribuit la creşterea încrederii populaţiei italiene în actul medical şi susţinerea ritmului de vaccinare.

„Rata de vaccinare în rândul comunităţilor românilor din Italia este similară cu cea a populaţiei din această ţară şi atinge, la acest moment, un procent de peste 80%”, se arată în comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici